Gå frem til Stor Ståhei
Gå opp til Top
Gå tilbake til Habibi Kaldoc

"Noen kommer, noen går..."

Høstlaiv 2003

Dette var en liten laiv holdt på samme sted som Drageridderens Død, og både plott og roller tok opp mange tråder fra denne spede begynnelsen til Hildreheimen. Laiven ble tilrettelagt av Torgny Aanderaa og May-Lill Sande med god og uvurderlig hjelp fra Eskil Mjelva Saatvedt og Toril Mjelva Saatvedt. Det var omtrent tyve spillere med stort og smått som holdt til på vertshuset, Teletun.

Dette var en "action"-laiv, med mye SiS og en stor gruppe hjelpere i en egen leir som spilte forskjellige forbigående roller og all SiS`en.

Settingen var et vertshus i det lombedokkiskokuperte Etrivia som ble gjenoppstartet og fikk en stor gruppe flyktninger som gjester. Mange ønsket å rømme fra okupasjonsmakten, og en stor kontigent med soldater på patrulje fikk forhåpentligvis pulsen til å rase på en del av flyktningene.

Alle flyktningene ble på magisk vis sittende fast i området rundt vertshuset, og laiven sluttet med at de klarte å komme seg over til den frie delen av Carintia.

Spesielt skal vertshusfolket berømmes for sin flotte opptreden som både matlagere, vertskap og de skumleste spillerne.

Tittelen henspeiler på at laiven begynte med at alle flyktningene gikk til vertshuset, og det var ikke lett å gå derfra. Det kan vel sies at hovedplottet i laiven var å dra fra stedet.