Det Kongelige
Lombedokkiske
Etteretningsvesen

Tilbake til Hovedside

Er
DIN
nabo en
FOLKEFIENDE?


Folkefiendene lever midt i blant oss. De prøver å gi inntrykk av å være vanlige mennesker, men i virkeligheten undergraver de samfunnets moral. Det er ikke bare særinger som er folkefiende--nesten hvem som helst kan i hemmelighet være en folkefiende.

I så fall kan det hende at naboen din er en folkefiende, og da vil VI gjerne høre fra deg!

Bruk skjemaet under, og vær sikker på at vi vil behandle informasjonen du gir oss med den største diskresjon.

Fremmede

Har du sett noen fremmede? Da bør du rapportere dette til oss slik at vi kan finne folkefiendene blant dem.

Spørsmål og Svar om Folkefiender

Hvem er folkefiendene?
Folkefiendene kan leve midt i blant oss, uten at vi vet om det. I skjul arbeider de for å undergrave moral og anstendighet, og de sprer uro og krig. De vanærer gudene, og bringer deres vrede ned over oss alle; mange tilber Dragen og de mørke kreftene.
Hva skjer med informasjonen jeg gir dere?
Du vil selvfølgelig hele tiden forbli anonym. Vi vil undersøke saken med diskresjon, og ta hånd om eventuelle folkefiender.
Hva skjer med folkefiender som dere avslører?
Du må huske på at de fleste folkefiender ikke onde, de er bare forvirret og feilinformert. Vi bringer folkefiendene til en av våre opplæringsanstalter, der vi lærer dem å bli produktive medlemmer av samfunnet. Åtte av ti blir normale mennesker igjen etter å ha vært ved en av anstaltene våre; de siste to ville utvilsomt ha forårsaket ufred og bandittvirksomhet hvis vi ikke hadde stoppet dem i tide.
Jeg tror at min bror kanskje er en folkefiende. Vil dere ta godt vare på ham?
Selvfølgelig. Alle våre elever får utmerket behandling, ofte bedre enn de ville fått om de skulle tatt vare på seg selv.
Hva vil skje hvis jeg ikke forteller dere om mine mistanker?
Da kan det godt tenkes at folkefienden vil trappe opp sin undergravende virksomhet, og kanskje gjøre noe drastisk--plyndre gårder, brenne ned hus, svi av avlinger... Husk at jo tidligere vi begynner behandlingen, jo større sjanse er det for at vi klarer å gjøre vedkommende til et sunt og moralsk menneske igjen.
Dette høres gøy ut. Hva må jeg gjøre for å bli en folkefiende?
Folkefiender er ingen spøk! De kan forårsake alvorlig skade på samfunnet, og ødelegge livet til tusenvis av mennesker. Husk at din likegyldighet kan få store konsekvenser.

Skjema

Navn:
E-post:
Hvem:
Hvor:
Hvorfor: